Laman Sekolah Menengah Teknik Kajang

Smtech Online
Pengenalan
Hal Ehwal Pelajar
Sejarah
Organisasi
KoKurikulum
Galeri Sekolah
Enrolmen
Kurikulum
Untuk Pengunjung
Infotech
Buletin PIBG
AJK PIBG
Pengetua Sekolah
Diary PIBG
Forum Guru
Artikel
Artikel 1
Artikel 2
Himpunan Doa
Bahan Rujukan
Hantar MaklumbalasApa khabar? Kami ucapkan Selamat Datang ke Laman Guru dan Pelajar Sekolah Menengah Teknik Kajang ! Laman SMTEKNIK ini dibina untuk semua guru dan pelajar Sekolah Menengah Teknik Kajang khasnya dan juga seluroh guru dan para pelajar Malaysia amnya. Persatuan Ibu Bapa Guru-guru juga memberi sumbangan melalui Bulletin yang dinamakan INFOTEK. Anda akan dapat mengenali sekolah ini dengan lebih dekat lagi melalui maklumat di laman ini.

Untuk memberi menafaat kepada semua pelayar web yang mengunjungi laman ini, kami menyediakan pelbagai maklumat melalui link ke laman laman web pendidikan yang lain. Anda juga dapat mencari laman web sekolah, maktab dan universiti di Malaysia serta mendapat berita pendidikan melalui keratan akhbar tempatan.

Pelawat pelawat boleh membincang isu-isu semasa serta masalah-masalah pengajaran dan pembelajaran dalam ruangan Forum guru dan pelajar. Kami juga mengalu alukan sebarang sumbangan berbentuk penulisan, karya, nasihat ataupun kata kata hikmat dari semua pelawat untuk dimuatkan didalam Buletin PIBG kami.Email Address

smteknik@hotmail.com


School Address
Sekolah Menengah Teknik Kajang
Jalan Semenyih
43000 Kajang Selangor
Phone 03-8363955
Fax 8370354
PIBG Address
Persatuan PIBG SMTeknik
Sekolah Menengah Teknik Kajang
Jalan Semenyih 43000 Kajang Selangor
Phone 03-8363955
Fax 8370354